Recipe Instructions:
Houby překrojíme na velikost vlašského ořechu, cibuli nakrájíme na velmi drobné kostičky a obděláme na přepuštěném másle, přidáme houby, lehce osolíme a okořeníme celou dávkou koření a odložíme stranou.
Dáme vařit do hrnce dostatečné množství vody, jak začne vařit osolíme ½ množství soli a vsypeme nudle, dobře zamícháme a vaříme cca 1minutu, ne déle! Necháme cca 5 min odstát bez přívodu tepla, nudle se nesmí převařit. Než nudle odleží připravíme si směs smetany, vajec a rozpuštěného ghí a špetky soli, důkladně metlou (mixerem) promícháme v kompaktní hmotu.
Nudle scedíme a do horkých lehce vmícháme před-dělané houby, vaječnou směs a vše vyndáme do předem velmi dobře vymazaného pekáče (gastronádoby) , povrch srovnáme do roviny. Pekáč (GN) vložíme do předehřáté trouby (konvektomatu) na teplotu cca 185´C a pečeme dokud není na povrchu krásná světle hnědá kůrka. Hotové nudle naporcujeme a podáváme s různou nakládanou zeleninou, zeleninovými saláty.